Vacanță la mare: Cât te costă o zi de distracție pe plajă

Mulți români au decis în ultimii ani să-și petreacă vacanța de vară în străinătate, pe motiv că prețurile din România ar fi mai ridicate, iar calitatea serviciilor inferioară celor din Bulgaria, Grecia sau Turcia. De Ce News vă prezintă cât costă o zi de distracție pe o plajă de pe litoralul românesc al Mării Negre.

Am luat ca exemplu plaja Estival din Mamaia. Aici turiștii pot închiria șezlonguri sau baldachine, se pot răcori la beach bar, pot mânca, se pot da cu jet-ski-ul sau pot face mișcare pe terenul de volei.

Pentru un șezlong, turiștii trebuie să achite 20 de lei pe zi, în timp ce un baldachin pentru două persoane costă 40 de lei pe zi.

Vezi și: Vacanță la mare: Cât costă un sejur în Mamaia, față de Bulgaria, Turcia sau Grecia

Cei dornici de senzații tari se pot da cu jet-ski-ul, în schimbul sumei de 100 de lei/10 minute, iar terenul de volei este gratis pentru toți cei de pe plajă.

După mișcare, turiștii se pot recupera la beach bar, acolo unde un suc sau o bere costă 5 lei, iar o pizza, în jur de 20 de lei.

Nici cei care iubesc viața de noapte nu sunt uitați. Aceștia pot lua parte la desele petreceri nocturne organizate pe plajă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel