Reguli de călătorie - vacanță în Dubai. Produsele din bagaje care te condamnă la închisoare

Andrei Itu / 19 oct 2019 / 03:07
Dubai
Dubai

Dubaiul este o destinație de vacanță foarte populară. Cu toate acestea, dacă nu ești atent la câteva detalii poți ajunge la închisoae, potrivit cotidianului Daily Express. 

Prin urmare, este esențial să fim conștienți de regulile de călătorie din Dubai, iar Guvernul britanic și-a actualizat sfaturile de călătorie în Emiratele Arabe Unite. Vacanțele în Dubai sunt iubite de mulți britanici datorită soarelui său garantat pe timp de iarnă. Cu toate acestea, având în vedere că Emiratele Arabe Unite este o țară foarte diferită de Marea Britanie când vine vorba de obiceiurile locale și modul de viață, este important să fiți conștienți de regulile de călătorie din Dubai. Oficiul pentru Externe și Commonwealth din Marea Britanie (FCO) și-a actualizat săptămâna aceasta sfaturile de călătorie pentru Dubai. O regulă actualizată se referă la ceea ce britanicii nu ar trebui să pună niciodată în bagaje.

Dubai este o țară strictă când vine vorba de ceea ce călătorii pot aduce în țara lor. Articolele care pot fi legale în Marea Britanie pot fi interzise în Emiratele Unite și posesia lor ar putea duce la închisoare. FCO i-a avertizat pe britanici în ultima sa actualizare să fie atenți când vine vorba de anumite produse pentru piele. Acestea ar putea include ingrediente care sunt interzise în Dubai.

„Unele produse de piele și reumplere de țigări pot conține ingrediente care sunt ilegale în Emiratele Arabe Unite, cum ar fi uleiul CBD”, a declarat FCO. Dacă se găsesc în posesia unor astfel de produse, acestea vor fi confiscate și vă puteți confrunta cu acuzații penale.

Dubai și restul Emiratelor Unite au reguli extrem de stricte cu privire la droguri. „Există toleranță zero pentru infracțiunile legate de droguri, a explicat FCO. „Sancțiunile pentru trafic, contrabandă și deținere de droguri (chiar și cantități reziduale) sunt severe. Sentințele pentru trafic de droguri pot include pedeapsa cu moartea și deținerea chiar și cea mai mică cantitate de droguri ilegale poate duce la o pedeapsă de minimum patru ani de închisoare.”