UTA Arad - Gaz Metan. Gazdele au ratat ocazii mari

Gaz Metan Mediaș a reușit să se impună în deplasare în meciul cu UTA Arad, în ultimul meci din etapa a 10-a a Ligii I de fotbal.

Conform Agerpres, Gaz Metan a deschis scorul prin Dumitru Cardoso (23), după ce portarul Florin Iacob respinsese primul său șut. Ronaldo Deaconu a majorat diferența din lovitură liberă (32), pe colțul lui Iacob. UTA a marcat prin Vlad Morar (37), cu un șut din marginea careului, la care portarul Alexandru Buzbuchi a scăpat mingea în plasă. Cardoso a reușit dubla pe final (81), dintr-o situație de unu la unu cu portarul, după o pasă ideală venită de la Nasser Chamed.

UTA a ratat două ocazii mari de gol prin Octavian Ursu (65, 90+2). Gaz Metan a reușit a doua sa victorie consecutivă în deplasare, după 2-1 cu CFR Cluj. UTA venea după cinci etape fără eșec, trei victorii și două egaluri. Ambele înfrângeri ale arădenilor au venit pe teren propriu. UTA Arad - CS Gaz Metan Mediaș 1-3 (1-2), Arena Francisc Neuman – Arad. Au marcat: Vlad Morar (37), respectiv Nicolao Dumitru Cardoso (23, 81), Ronaldo Deaconu (32).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel