Usturoiul, remediu natural pentru de durerea de dinţi. Trucul care vă scapă de vizita la stomatolog

Usturoiul este unul dintre ingredientele preferate ale majorității oamenilor când vine vorba de gătit. Cu toate acestea, o mulțime de moduri în care puteți utiliza un simplu cățel de usturoi pentru a îmbunătăți multe aspecte ale sănătății.

Curățarea feței

În loc să folosiți substanțe chimice dubioase pe piele, usturoiul oferă o alternativă complet naturală pentru a vă curăța fața. Preparaţi o pastă din usturoi şi lasaţi-o să acționeze timp de 15 minute. Aveţi grijă să vă hidrataţi bine faţa după acest tratament.

Scăpaţi de ciupercile picioarelor

Specialiştii recomandă să ţineţi picioarele în apă cu usturoi timp de 30 de minute. Acest truc vă va ajuta să scăpaţi de ciupercile neplăcute.

Ca alternativă la această soluție, puteți, de asemenea, să amestecați uleiul de măsline cu un usturoi și să-l frecati pe picior cu cârpă de bumbac.

Eliminați o durere de dinți

Dacă suferiți de o durere puternică a dinților și nu ați avut timp să mergeți la dentist, usturoiul vă poate calma. Tot ce trebuie să faceţi este să zdrobiţi usturoiul şi să-l ţineţi pe parte care vă doare. Veţi vedea că va lua rapid durerea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.3.1
pixel