USR vrea desfiinţarea ANES. Petre Florin Manole, apel la politicieni şi societatea civilă: Să ne opunem toţi!

Florin Manole
Florin Manole

Parlamentarul social democrat Petre Florin Manole a criticat USR pentru propunerea desfiinţării ANES şi cere ajutorul ONG-urilor, dar şi al societăţii civile. 

"USR propune desfiinţarea Agenţiei Naţionale pentru Egalitate de Şanse. E ca şi cum USR ar propune desfiinţarea unei idei pe care s-a construit orice democraţie şi societate modernă. Au găsit "cea mai bună" soluţie pentru reformarea statului.

Reamintesc că sunt anual mii de victime ale violenţei domestice. Să propui desfiinţarea ANES când în România avem mare nevoie de politici publice, proiecte şi finanţări pentru combaterea violenţei domestice şi stereotipurilor de gen, înseamnă că nu ştii nimic despre societatea în care lucrezi, ca politician.", a scris social democratul pe Facebook. 

Apel la ONG-uri şi politicieni

"În cariera de ong-ist am lucrat împreună cu organizaţii care apără şi promovează drepturile femeilor. În acest mandat parlamentar am promovat, cu succes, iniţiative venite dinspre astfel de organizatii şi voi continua să o fac.

Organizatii neguvernamentale, politicieni şi cetăţeni, trebuie să ne opunem cu toţii ideii USR de a desfiinţa o instituţie de care societatea românească are mare nevoie şi pe care trebuie să o facem mai eficientă, nu să o facem să dispară.", a mai scris Petre Florin Manole. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel