USR, strategie înainte de prezidenţiale. Cozmin Guşă: Este marea capcană pentru PSD şi PNL

Dan Barna, foto DCNews
Dan Barna, foto DCNews

Cozmin Guşă a indicat care este marea capcană pe care strategii USR o întind atât celor din echipa de campanie a lui Klaus Iohannis, cât şi Vioricăi Dăncilă, prin manipularea sondajelor de opinie. 

"Într-adevăr, Dan Barna este sub Viorica Dăncilă cu trei, patru procente, adică pe la 13-14 la sută. Dar asta nu îi generează o mare problemă lui Dan Barna, pentru că nu se ponderează efectul diasporei şi efectul maximal al unei categorii de votanţi, absolvenţi de liceu, care se motivează foarte bine. Efectul diasporei este oriunde între 2,5 şi 5 la sută pentru Dan Barna, adică suficient pentru a trece peste Viorica Dăncilă şi a intra în turul doi cu Klaus Iohannis.

Este marea capcană pe care strategii rezistişti ai USR-ului o întind astăzi, atât structurii de campanie a PSD-ului, cât şi structurii de campanie a lui Klaus Iohannis. Pe lângă această lebădă neagră a sondajelor, care este de natură să ofere linişte pentru o perioadă, vor mai putea apărea şi altele, unele legate de scandalul de la Colectiv, dar şi altele legate de aspecte din penumbră, atât legate de Viorica Dăncilă, cât şi despre scandaluri care îl pot afecta pe Klaus Iohannis", a spus Cozmin Guşă la Realitatea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel