Scrimă. Medalie de argint pentru România

Maria Boldor a terminat pe locul 2 proba de floretă la Cmpionatul European de scrimă pentru tineret, sportivi sub 23 ani.

Sportiva Maria Boldor a cucerit, luni, medalia de argint la Campionatul European de scrimă pentru tineret (U23) de la Erevan, în proba de floretă feminin individual, informează un comunicat al FR de Scrimă. Legitimată la clubul CSA Steaua, Maria Boldor a trecut de franţuzoaica Coralie Brot (15-13), de unguroaica Viktoria Mesteri (15-13), iar în semifinale a depăşit-o cu 15-10 pe o altă franțuzoaică, Eva Lacheray. În finală, Boldor a fost întrecută de italienca Martina Sinigalia (1-15).

[citeste si]

Șapte români la CE


România este reprezentată la CE U23 de la Erevan (15-19 aprilie) de şapte sportivi, care concurează în probele de floretă masculin, floretă feminin, spadă masculin şi sabie masculin. Cei şapte scrimeri români care evoluează pe planşele din Erevan sunt: floretă feminin: Ana Boldor, Maria Boldor, Mălina Călugăreanu, Anca Săveanu; la floretă masculin: Bogdan Dascălu; la spadă masculin: Claudiu Marian Pave. În fine, la sabie masculin: Codrin Cozmuleanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel