USR-PLUS și PNL. Orban, declarațiile serii

Ludovic Orban
Ludovic Orban

Liderul PNL, Ludovic Orban, vede încheierea unei alianțe de guvernare între USR-PLUS și PNL, însă fiecare partid trebuie să își clarifice oferta electorală. 

„Probabil va fi o alianţă de guvernare, normal, dar eu cred că fiecare formaţiune politică trebuie să îşi clarifice oferta. În ceea ce priveşte PNL, noi suntem un partid care are o viziune clară, considerăm că trebuie să stimulăm investiţiile, că trebuie să generăm o dinamică economică, să asigurăm servicii de educaţie pe nişte baze solide, să facem autostrăzi să nu mai păpăm bani publici, ci să folosim fondurile pe investiţii în infrastructură”, a afirmat Ludovic Orban, marţi, la TVR 1.

 

Orban, despre discuțiile cu Dacian Cioloș

Întrebat dacă, după alegerile europarlamentare, ar fi o idee bună să se cristalizeze unele orgolii şi dacă este dispus să discute cu Dacian Cioloş, Orban a declarat: „Eu sunt dispus să vorbesc cu oricine, numai că trebuie să avem şi ce să discutăm”.

„Cu siguranţă că o vom face”

„E problema lor de capacitate de a putea genera o ofertă care să atragă electoratul. Cu cât alte partide care nu sunt cu PSD vor putea motiva electoratul, cu atât şansele de a bate PSD sunt mai mari. Cu siguranţă că, dacă am avea posibilitatea să punem punct acestei guvernări novice, o vom face. Sigur că am prefera ca un început nou să fie o revenire la popor”, a spus Orban.

Comitetului Politic al USR a votat, sâmbătă, decizia unei liste comune la alegerile europarlamentare, iar alianţa se numeşte „Alianţa 2020 USR-PLUS”.

Referitor la o posibilă alianţă cu PNL, preşedintele USR, Dan Barna, a declarat că subiectul „nu este de actualitate, cel puţin pe termen scurt”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel