"USR - PLUS, ordin de zi pe unitate: Moţiunea nu trece". Barna, sceptic cu privire la moţiune. Istoricul Marius Oprea, reacţie imediată

Istoricul Marius Oprea a reacţionat pe pagina sa de socializare după ce Dan Barna a declarat că nu bagă mâna în foc că moţiunea va trece. 

"USR-PLUS, "ordin de zi pe unitate": "Moțiunea nu trece!"

Am scris mai demult cine a nășit partidul PLUS, al lui Dacian Cioloș: "papa" Iordache, colonel-anchetator la Securitate. Pe 20 ianuarie 2019, Cosmin Gușă declara: „Legat de USR şi Coldea, acest partid a fost moşit de Coldea în 2016, ca să distrugă scorul PNL-ului. Cu contribuţia lui Cioloş prim-minstru, care a refuzat să facă front comun, cum l-a rugat Iohannis, pentru un scor mai bun al PNL-ului, şi a preferat să încurajeze mai mult acest USR. Iar săptămâna viitoare, pe 26, de ziua lui Ceauşescu, Coldea, cu aceşti doi agenţi, agentul Cioloş plus agentul USR, poate se va discuta de o fuziune la europarlamentare, pe 26 se va lansa ca să creeze un partid de tip securistic, pe partea dreaptă". Cosmin Gușă, care a mai dezvăluit și legătura de afaceri între soția lui Codea cu Barna, a greșit cu o săptămînă: alianța USR-PLUS s-a semnat pe 2 februarie.

Cu mai puțin de o lună înaine, presa vuise în legătură cu o "cină de taină la Viena" între Coldea și Cioloș, pentru a se pune la punct această alianță, știre dezmințită furibund de Dacian Cioloș, care a spus că "de patru ani n-am fost la Viena". Poate și de astă dată se greșise ceva: orașul.

În aceste condiții, declarația din ajunul moțiunii de cenzură a liderului Dan Barna de la USR-PLUS, potrivit căreia "nu bagă mîna-n foc" că se va vota moțiunea de cenzură nu este o prognoză (altfel, teroretic lipsită de fundament), ci este de-a dreptul un "ordin de zi pe unitate".", a scris Marius Oprea pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel