USR-PLUS, locul 2 în Sibiu. Mesaj pentru liberali

Stampila vot
Stampila vot

USR-PLUS Sibiu transmite un mesaj după ce, la europarlamentare 2019 a obţinut un scor dublu faţă de parlamentarele din 2016.

"La alegerile generale din 2016, judeţul Sibiu se plasa la coada clasamentului cu una dintre cele mai scăzute participări la vot. La aceste alegeri, aţi fost printre cei mai activi dintre români, rata de participare fiind printre cele mai mari din ţară - 55%. Atunci, USR, un partid abia înfiinţat, a obţinut 19000 de voturi, adică 14 procente, ceea ce reprezenta un scor excepţional. 

Acum, Alianţa 2020 USR PLUS a primit de peste două ori mai multe voturi, adică 50700 si se află pe locul 2 la finalul centralizării rezultatelor. Am obţinut un scor de 25,1% la nivelul judeţului si de 33,62% pe judeţ, ceea ce este onorant", transmite USR-PLUS Sibiu.

"Esenţial pentru noi este că sibianul Nicu Ştefănuţă, candidat pe locul 6 pe lista Alianţei, a fost ales europarlamentar. Asa cum am promis, Sibiul va avea un birou de europarlamentar, iar odată cu această bucurie vine si asumarea responsabilităţii care decurge de aici. Îi felicităm pe colegii nostri de la PNL, câstigătorii acestui scrutin si pe cei care au hotărât că lupta anti justiţie trebuie să înceteze", se mai arată în comunicatul USR-PLUS. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel