EXCLUSIV  USR, gafă de proporții. Schemă EȘUATĂ furată de la Cioloș cu efecte PĂGUBOASE

Dan Barna și Dacian Cioloș
Dan Barna și Dacian Cioloș

USR Tineret a postat, pe Facebook, o comparație între interzicerea intrării Regelui Mihai în România, în 1990, din ordinul lui Ion Iliescu, cu un ordin al primarului Nicolae Robu care interzice manelele pe spații publice în Timișoara.

Jurnalistul Val Vâlcu a comentat acest subiect.

USR are o mare problemă electorală. Vine după un eșec la alegeri. USR-iștii și-au dat seama că au intrat într-o fundătură în sensul că au captivat doar tineri instruți, cu joburi mai bune, din zona corporatistă. Astfel, se află într-o fundătura electorală din care încearcă să iasă făcând gafe.

În schimb, PNL este mult mai bine plasat, are acces la toate grupele de varstă, toate bazinele electorale. Are și rețeaua primarilor, merge pe toate zonele de electorat: și tineri, și oameni mai în vârstă.

Și atunci, politicienii de la USR, simțindu-se în cădere liberă, au aplicat mecanic o formulă greșită. Și-au dat seama că au public doar tineretul educat și au zis hai să-i căutăm și pe cei care ascultă manele. Au pozat în apărătorii luptei pentru libertatea de exprimare în sensul în care au zis că vor manele în Timișoara, neștiind că timișorenii sunt excedați de nunțile cu manele care țin trei zile și ocupă strada, de certurile între grupurile gălăgioase, tratament sfidător în trafic etc.

Primarul Nicolae Robu a făcut foarte bine în demersul său pentru că a rezonat cu ce vor locuitorii orașului. Iar USR a venit ca nuca în perete.

În Timișoara, USR vrea să arate că susține libertatea de exprimare, dar de fapt susține scandalurile care strică imaginea și liniștea cetățenilor. Strategia partidului condus de Barna a fost proastă pentru că oricum ascultătorii de manele nu vor merge de mâine la USR. Este o imensă gafă atât la nivel local, cât și la nivel național. În plus, i-au jignit și pe monarhiști prin comparația nefericită cu Regele Mihai.

USR tineret a aplicat strategia lui Dacian Cioloș care, acuzat fiind de lipsă de patriotism, a făcut celebra schemă cu Cumințenia Pământului, soldată cu un mega eșec. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel