US Open - Angelique Kerber, decizie privind noul antrenor

Angelique Kerber nu se grăbeşte să colaboreze cu un nou antrenor înainte de US Open.

Angelique Kerber, triplă campioană de Grand Slam, a anunţat joi că nu se grăbeşte să colaboreze cu un nou antrenor, după ce a renunţat la serviciile lui Rainer Schuettler, relatează DPA.

Nu mă voi grăbi în alegerea celui potrivit. Nu vreau să iau o decizie rapidă pe care s-o regret apoi. Cred că vor fi critici. Nu toată lumea va găsi corectă această decizie şi că voi juca următoarele săptămâni fără antrenor, a declarat Kerber, 31 ani, nr. 13 WTA, care a reluat pregătirea pentru US Open după o vacanţă în Spania.

Kerber, care are în palmares Australian Open 2015, US Open 2016 şi Wimbledon 2018, a fost eliminată prematur la primele trei turnee de Grand Slam din acest an, iar colaborarea cu Schuettler s-a încheiat după doar şase luni.

Nu a fost ceea ce ne-am imaginat amândoi. Obiectivele pentru partea a doua a sezonului sunt să joc din nou consistent, să-mi revină pasiunea pe teren şi în marile turnee, a spus Kerber. Nu va fi aşa de rău, să fiu puţin liberă, a adăugat ea dacă nu va avea antrenor la New York.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.3.1
pixel