US Open. Ana Bogdan, calificare în turul al doilea

poza cu caracter descriptiv
poza cu caracter descriptiv

Jucătoarea română de tenis Ana Bogdan s-a calificat în turul secund al Openului Statelor Unite, ultimul turneu de Mare Şlem al anului, învingând-o în două seturi, 6-4, 6-2, pe cehoaica Marie Bouzkova.

Bogdan (25 ani, locul 83 WTA) şi-a asigurat un cec în valoare de 93.000 de dolari, iar în turul următor o va avea ca adversară pe Karolina Pliskova din Cehia, favorita numărul 8, care a dispus la rândul ei, cu 6-4, 7-6 (7/4) de Zarina Dias din Kazahstan. Ana Bogdan este a doua reprezentantă a ţării noastre care a trecut cu bine de primul tur la US Open, după Irina-Camelia Begu, învingătoare cu 6-3, 6-3 în faţa americancei Jennifer Brady.

Begu are meci cu Qiang Wang

Begu (28 ani, locul 59 WTA) va juca în meciul următor cu chinezoaica Qiang Wang (52 WTA), cea care a eliminat-o pe slovaca Magdalena Rybarikova tot în două seturi, 6-2, 6-2. În schimb, Simona Halep, liderul clasamentului WTA, a părăsit prematur competiţia de la New York, fiind învinsă surprinzător, cu 6-2, 6-4, de estoniana Kaia Kanepi, numărul 44 mondial, în meciul de debut. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel