Ursul panda decedat la o grădină zoologică din Thailanda a murit în urma unui atac de cord

Un panda uriaş decedat recent în Thailanda a murit în urma unui atac de cord, potrivit unei agenţii guvernamentale chineze, citate de Xinhua. 

China a trimis o echipă de experţi în Thailanda, după ce Chuang Chuang, în vârstă de 19 ani, a murit la grădina zoologică din Chiang Mai pe data de 16 septembrie, în condiţiile în care urşii panda pot trăi până la 30 de ani în captivitate. Chuang Chuang era găzduit într-o într-o incintă cu aer condiţionat, alături de femela Lin Hui.

Moartea lui Chuang Chuang a devenit un subiect popular pe Weibo, populara platformă de socializare din China, pe care utilizatorii au comentat 'circumstanţele suspecte' ale morţii animalului. În urma unei autopsii, un grup comun de experţi thailandezi şi chinezi a ajuns 'în unanimitate' la concluzia că nu există niciun traumatism pe corpul ursului panda decedat şi niciun corp străin în traheea acestuia, a precizat marţi Administraţia Naţională pentru Păduri din China. Cauza decesului a fost 'un atac acut de insuficienţă cardiacă cronică', care a dus la o lipsă de oxigen, a precizat grupul menţionat, informează Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel