Urs pe străzile din Brașov. Jandarmi, poliţişti şi paramedici intervin

FOTO: Pixabay.com
FOTO: Pixabay.com

Autoritățile din Brașov sunt în alertă după ce mai mulți localnici susțin că au văzut un urs pe străzi din în centrul orașului.

UPDATE: Conform reprezentanților IJJ Brașov ursul a ajuns în curtea unor localnici. 


- Știrea inițială - 

Echipaje ale Jandarmeriei, ISU-SMURD, Poliţiei şi ICAS Braşov intervin miercuri după-amiază pentru îndepărtarea unui urs a cărui prezenţă a fost semnalată în interiorul municipiului, într-o zonă adiacentă celei centrale, a informat IJJ Braşov, conform Agerpres. 

Conform sursei citate, la faţa locului s-au deplasat două echipaje de jandarmi, unul SMURD pentru acordarea primului ajutor în caz de nevoie şi unul al Poliţiei Rutiere.

Operaţiunea se desfăşoară cu greutate din cauza faptului că în zona unde ar fi fost văzut animalul, de pe strada Şirul Livezii, vegetaţia este destul de înaltă. Din această cauză, Institutul pentru Cercetări şi Amenajări Silvice a solicitat şi o echipă canină, a menţionat sursa citată.

Nu este primul caz în ultimele zile

Echipaje de jandarmi şi ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă au intervenit, în weekend, în municipiile Braşov şi Făgăraş, precum şi în staţiunea Predeal, unde a fost semnalată prezenţa unor urşi.

Conform ISU Braşov, în cazul unui urs care a fost văzut în municipiul reşedinţă, în zona Centrului istoric, duminică după-amiaza, cât şi al altor patru exemplare zărite la Predeal, în zona Hotelului Ursuleţul, s-au emis mesaje Ro-Alert de informare a populaţiei din zonele respective, în cel de-al doilea caz intervenind inclusiv un echipaj SMURD la faţa locului.

Un alt urs a fost văzut în cursul nopţii de duminică spre luni în municipiul Făgăraş, tot într-o zonă locuită, pe strada Gării, de această dată evenimentul fiind filmat de unul dintre şoferii care s-a întâlnit cu animalul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel