Urs lovit de mașină, 18 ore de agonie pe șosea. Radu Tudor: M-am simţit extrem de revoltat. Scene de Evul Mediu!

Sursa foto: captură video Antena 3
Sursa foto: captură video Antena 3

Jurnalistul Radu Tudor a reacționat public, după cazul ursului lovit de mașină, care a agonizat 18 ore pe o șosea din Harghita.

"Recunosc că, în momentul în care am văzut imaginile, m-am simţit extrem de revoltat şi de jignit de faptul că, în ţara mea, un animal poate avea parte de un asemenea tratament. Consider că felul în care oamenii tratează animalele reprezintă un punct de reper pentru buna lor creştere, pentru civilizaţie. S-a întâmplat ca, de foarte multe ori, în materialele de la Antena 3 sau de la Antena 1, în Observator, să văd oameni care au schingiut animale, fie că era vorba de cai, câini, pisici. Azi, discutăm despre un caz gravisim. Un urs care a fost lovit de o maşină a zăcut pe carosabil 18 ore şi a murit în agonie, având trei fracturi, fără ca cineva să intervină. Ursul putea fi tranchilizat, dus într-un centru de medicină veterinară, putea fi salvat, aşa cum se întâmplă în toate ţările civilizate cu animalele care sunt rănite", a spus Radu Tudor în emisiunea sa, "Punctul de Întâlnire", de la Antena 3.

"Scene de Evul Mediu"

"Este de neînchipuit, de netolerat ca, în 2019, undeva într-o localitate din România, să avem parte de scene de Evul Mediu. Oare câtă lipsă de bun-simţ şi de educaţie poţi să ai să priveşti un urs în agonie şi să îl laşi să moară? Să chemi un reprezentant al ANSVSA şi să nu aibă tranchilizant la el, într-o ţară în care se spânzură miliarde şi miliarde de lei pe tot felul de golănii politice. Să nu ai o doză de tranchilizat pentru un urs ca să îl salvezi? Ţara asta, uneori, este pur şi simplu anapoda. Este incredibil cum s-au adunat toţi aşteptând să moară ursul, să îl vadă cum se chinuie şi să scape de el, în loc să îl salveze", a adăugat jurnalistul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel