Urna cu cenuşa lui Nicolaescu va fi depusă în cavoul familiei

sergiu cavou
sergiu cavou

Urna cu cenuşa lui Sergiu Nicolaescu va fi dusă la Târgu Jiu şi va fi depusă în cavoul familiei, a declarat sora regizorului. De asemenea, potrivit acesteia, soția lui Nicolaescu ar fi fost amenințată cu moartea.

După incinerarea lui Sergiu Nicolaescu, urna cu cenușa acestuia va fi depusă în cavoul familiei de la Tărgu Jiu, acolo unde sunt depuse trupurile părinților lui Nicolaescu, dar și a unui unchi al marelui regizor. Informația a venit din partea sorei lui Nicolaescu, Iolanda, într-o intervenție la Antena 3.

În cadrul ceremoniei de incinerare, soţia lui Sergiu Nicolaescu a fost huiduită de mai mulţi admiratori ai regizorului.

În momentul scoaterii sicriului în care se ala trupul lui Sergiu Nicolaescu din sediul Cercului Militar, cei mai mulţi oameni prezenţi au aplaudat, dar au fost şi zeci de oameni care au huiduit şi au strigat "Ruşine!" la vederea văduvei.

 "Nu-l ardeţi! Nu merită asta!", i-au strigat soţiei lui Sergiu Nicolaescu oamenii veniţi, sâmbătă, în faţa Cercului Militar. Şi sora regizorului a fost criticată pentru faptul că a fost de acord cu incinerarea.

 "Ele tot în focul Iadului o să ardă. O să le ardă flacăra păgână!", a spus un alt admirator al regizorului, în timp ce alţii au catalogat incinerarea acestuia drept "o batjocură".

 Iolanda Nicolaescu, sora lui Sergiu Nicolaescu, a povestit la Antena 3 ca soţia lui Sergiu Nicolaescu, Dana, a fost ameninţată cu moartea.  "Au urlat, au injurat, au dat telefon să o ameninţe cu moartea şi ea săraca nu are nicio vină", a spus Iolanda Nicolaescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel