Urban, atac la Silviu Lung: "Un criminal din seria Huidu"

Iulian Urban
Iulian Urban

Fostul senator PDL Iulian Urban a comentat accidentul mortal provocat de fostul portar Silviu Lung

Iulian Urban a scris pe pagina de socializare că "așa-zise autorități din Dolj se dau peste cap să îl scoată basma curată pe Silviu Lung, care a omorât un om și i-a băgat fiicele în spital, aceștia spunand că tatăl omorât de Lung 'circula pe celălalt sens cu viteza mare'".

Avocatul Urban a continuat

"Bai nesimtiților :

1. Silviu Lung la bordul mertzanului lui, a TRECUT LINIA CONTINUĂ, deci a încâlcat legea și așa s-a produs impactul; 2. Silviu Lung la bordul mertzanului lui, a INTRAT PE CONTRASENS depășind linia continuă și astfel l-a omorat pe acel om; Mai lăsați-mă cu aberatii gen "marele portar"… și omul ucis de Lung era un EROU care muncea zilnic pentru fetele lui, iar toate aceste încercari ale "autorităților" nu au decât scopul de a îl scuti pe Lung să plăteasca daune, lăsându-le pe fetele celui ucis să se zbata în sărăcie după ce acest Lung (un alt criminal din seria Huidu, Cocoana, care în loc să respecte LINIA CONTINUĂ și legea, a sfidat la bordul mașinii lui de zeci de mii de euro ) le-a omorat părintele și sprijinul financiar din viața lor". 

Silviu Lung a declarat, la România TV, că "Multe lucruri nu îmi amintesc. Era ceață afară. Eu veneam spre Craiova. Îmi pare nespus de rău că a murit un om. Lucrul acesta mă afectează nespus de rău. Mă bucur că fetița se simte bine. Când voi putea, mă voi duce la ea să văd cum se simte. A fost fiul meu. Îmi pare rău pentru tot ce s-a întâmplat. Transmit condoleanțe familiei".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel