UPC România, parteneriat cu Pro TV

Cu funcția Replay de la HORIZON, clienții UPC România au acces la programele preferate ale trustului PRO (CME), oriunde și oricând. 

UPC România, parte a grupului Liberty Global, cea mai mare companie internațională de comunicații prin cablu, anunță încheierea unui parteneriat cu Pro TV, ce marchează trecerea la o nouă experiență TV, adaptată la stilul de viață dinamic al românilor. Cu HORIZON, platforma de televiziune de nouă generație, clienții UPC se vor putea bucura de cel mai iubit conținut de televiziune din România al canalelor Pro TV, Acasă, sport.ro, Pro Cinema și Acasă Gold, timp de 7 zile de la difuzarea inițială, oriunde s-ar afla.

Conținutul este disponibil clienților UPC de televiziune digitală prin intermediul funcției Replay TV a HORIZON, care le permite utilizatorilor să nu rateze nicio emisiune sau film preferat și prin aplicația HORIZON Go, care oferă acces la programele preferate de la TV pe orice dispozitiv, oriunde și oricând.

Astfel, prin parteneriatul cu Pro TV, clienții UPC au posibilitatea să acceseze programele TV ale canalelor Pro TV, Acasă, Pro Cinema, sport.ro și Acasă Gold timp de 7 zile de la difuzare. În plus, aleg și unde urmăresc emisiunile, serialele și filmele preferate: pe televizor sau pe device-uri mobile - laptop, tabletă, smartphone - prin intermediul aplicației Horizon GO. „Consolidarea parteneriatului cu CME este parte a strategiei UPC de a oferi cea mai bună experiență de divertisment din România. Doar cu platforma inovatoare HORIZON, clienții au acces complet la toate brandurile PRO atât de îndrăgite și se pot bucura de conținutul preferat atunci când își doresc. Răspundem astfel nevoii lor de flexibilitate, de a alege când urmăresc serialul sau emisiunea favorită, dat fiind programul tot mai încărcat" declară Bogdan Bucurei, Director Marketing UPC România.

Despre Horizon

HORIZON, platforma de televiziune de nouă generație, lansată de UPC în toamna anului trecut, oferă utilizatorilor o experiență de televiziune complet nouă. Interfața noului HORIZON permite o navigare ușoară, simplă și prietenoasă, astfel că funcțiile de recomandare și căutare permit o găsire rapidă a conținutului, indiferent dacă este vorba despre filme sau seriale, programe înregistrate sau în curs de difuzare.

Cu funcția Replay, utilizatorii pot viziona programele canalelor preferate timp de 7 zile de la difuzare. În plus, dacă au ratat începutul serialului preferat sau al unui meci, cu Replay au posibilitatea să vadă totul din primul minut, să pună pauză sau să reia cele mai importante momente. În prezent, peste 65 de canale TV sunt disponibile în cadrul funcției Replay, aceste canale totalizând peste 70% din audiențele TV, conform măsurătorilor oficiale.

HORIZON dispune de un portal de aplicaţii în care vor regăsi cele mai populare și îndrăgite aplicații pentru toată familia printre care: Cinemagia, Euronews sau Vimeo. Fiind o platformă deschisă, UPC va introduce în permanenţă aplicaţii noi, atât locale cât şi internaţionale, de notorietate.

Despre UPC

UPC România, una dintre cele mai mari companii de telecomunicații de pe piața locală, este lider în domeniul inovației în tehnologie. Compania oferă servicii de televiziune (digitală, prin satelit și analogică), Internet în banda largă și telefonie în aproximativ 300 de localități. Serviciile digitale oferite de UPC România îi conectează pe cei 1.245.200 de clienți la universul digital și le oferă experiențe uimitoare. Premierele UPC pe piața din România includ lansarea televiziunii digitale, a tehnologiilor HD, DVR, 3D, dar și a internetului de mare viteză, Fiber Power 500 Mbps. UPC România este afiliată la Liberty Global, plc. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să vizitați www.upc.ro.

Liberty Global, plc. este liderul industriei mondiale de comunicații prin cablu, cu operațiuni în peste 30 de țări în Europa, America Latină și Caraibe. Îi conectăm pe oameni cu lumea digitală și le oferim posibilitatea de a descoperi și experimenta posibilități nelimitate. Serviciile noastre 3Play - televiziune, Internet în bandă largă și telefonie - sunt furnizate prin intermediul unor rețele de generație următoare și prin platforme inovatoare de tehnologie care conectează 59 milioane de clienți. Liberty Global desfășoară operațiuni în 12 țări din Europa, brandurile incluzând Virgin Media, Ziggo, Unitymedia, Telenet și UPC. Grupul LiLAC operează în peste 20 de țări în America Latină și Caraibe, prin brandurile VTR, Flow, Liberty, Mas Movil și BTC.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel