Untold - Neversea, anunțuri false. Mai multe persoane au fost înșelate

Neversea
Neversea

Ancheta în acest caz este derulată de polițiștii din Timișoara, care au făcut mai multe percheziții, ieri, împreună cu polițiștii din Prahova.


Un bărbat de 57 de ani din Prahova a dat mai multe anunțuri false de închiriere a unor locuințe pe perioada festivalurilor Untold și Neversea și a înșelat astfel 63 de persoane. Ancheta în acest caz este derulată de polițiștii din Timișoara, care au făcut joi o percheziție, împreună cu polițiștii din Prahova, acasă la bărbatul de 57 de ani bănuit de înșelăciune.

63 de persoane înșelate

Potrivit IPJ Timiș, acesta ar fi postat pe internet în perioada 28 februarie – 11 aprilie 2019 anunțuri fictive privind închirierea de apartamente pe perioada desfășurării celor două festivaluri. El ar fi înșelat în acest fel 63 de persoane.

În urma percheziţiei, din locuința acestuia au fost ridicate 4 telefoane mobile, mai multe cartele telefonice, 3 stick-uri, 2 aparate de fotografiat și diferite înscrisuri. Bărbatul a fost dus la audieri la Poliția Timișoara. El a fost reținut pentru 24 de ore, iar pe numele lui a fost deschis un dosar penal pentru înșelăciune. Surse din anchetă au declarat pentru Mediafax că este vorba despre anunțuri postate pe perioada Untold și Neversea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel