UNTOLD 2019. Turist străin venit la festival, victima unei tâlhării

Cluj-Napoca. Foto cu caracter ilustrativ.
Cluj-Napoca. Foto cu caracter ilustrativ.

Un turist străin venit la festivalul Untold a fost tâlhărit într-un parc. Polițiștii au reținut trei suspecți. 

Un cetăţean polonez sosit la Cluj-Napoca cu ocazia festivalului Untold a fost deposedat de telefonul mobil şi o sună de bani de către trei tineri, în noaptea de luni spre marţi, în Parcul Cetăţuia din oraş, poliţiştii reuşind să-i reţină pe cei bănuiţi de comiterea faptei la scurt timp de la sesizare.

"Azi, în jurul orei 08,00, un cetăţean polonez a sesizat faptul că a fost victima unei tâlhării în Parcul Cetăţuia, din Cluj-Napoca. Conform acestuia, trei tineri l-ar fi ameninţat cu un cuţit, sustrăgându-i telefonul mobil şi bani. (...) La circa 50 de minute de la sesizare, poliţiştii au identificat trei tineri bănuiţi de comiterea faptei, tineri cu vârste cuprinse între 18 şi 23 de ani, care locuiesc în Cluj-Napoca", se arată într-o informare de presă dată publicităţii marţi de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Cluj.

Bărbatul a fost tâlhărit în parc

Potrivit IPJ Cluj, persoana vătămată venise la festivalul Untold, însă avea cazare începând de miercuri, motiv pentru care a dormit o noapte, în sacul de dormit, în zona Cetăţuie, unde a fost tâlhărit.

Cei trei au fost reţinuţi pentru 24 de ore de către poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale, pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată, urmând a fi prezentaţi magistraţilor pentru dispunerea de măsuri preventive.

Prejudiciul a fost recuperat în proporţie de circa 90%.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel