Urmărește emisiunea live


UNTOLD 2019: Oameni care stau în ploaie până la 04.00, dar la protest nu merg

Manu, un tânăr din Cluj, a scris părerea lui despre Untold, din punctul de vedere al unui tânăr care trăiește în acest oraș.

”Oameni care stau în ploaie până la 4, dar la un protest nu merg. #untold. Oamenii mor pe trecerea de pietonii și cei cu bani scapă. Oamenii mor sunând la 112, la un tomograf stai 6 luni la rând.

Pentru bani se poate orice și se găsesc justificări, dar pentru cetățean, destul de rar. Nu sunt locuri în creșele din Cluj de câteva luni. Chiriile sunt mai mari decât în multe orașe europene mari. Traficul se sufocă la intrare și la ieșire din Cluj. Ce să mai zic de centru.

Oamenii de lângă festival pleacă cu familiile din oraș pe perioada Untold. Muzica se aude din Mărăști la 1 noaptea. Boc defilează cu Untoldul. Bugetul public duduie. Unicornii zboară. Distractia e maximă.

Se ține Untoldul în oraș pentru capital de imagine din rândul tinerilor și studenților. E același trigger emoțional. Nu știu sigur câți bani aduce pentru comunitate, dar cert e că folosește resurse publice fără un consimțământ legal de la cetățenii. Toți au dreptul la opinie, chiar și cei afectați indirect.

Dacă EC poate înafara orașului, szeget, pe o insulă, Tomorrowland în spațiu special între orașe și alte și mai câte, ar putea și Untold. Dar nu se vrea, pentru vendori, pentru "bani la buget", pentru voturi. Peace!”, a scris Manu pe Facebook.

Cine urcă pe scenă la Untold 2019

Printre numele care vor urca pe scenă se numără: 2 Are Legend, Armin Van Buuren, Bastille, Busta Rhymes, Danny Avila X Flying Steps, David Guetta, Dimitri Vegas& Like Mke, Don Diablo, Fedde Le Grand, James Arthur, Robbie Williams.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel