UNTOLD 2018. Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu: Mi s-a arătat

Maria Ghiorghiu
Maria Ghiorghiu

Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu, cea despre care se spune că a prevăzut tragedia de la Colectiv, a publicat pe blogul personal un mesaj despre UNTOLD.

"Scriam în anul 2016 și-n 2017 câte un articol despre Festivalul UNTOLD de la Cluj Napoca. În acea perioadă dragilor, atât o parte din mass media cât și mulți dintre cititorii și participanții la UNTOLD s-au grăbit să arunce în mine cu vorbe jignitoare și cu tot felul de injurii. Aceasta s-a întâmplat și înainte de FESTIVAL, deoarece le-am stricat buna dispoziție, dar și după Festival chiar dacă totul a fost bine și nu s-a întâmplat nimic rău. Aceasta s-a datorat vigilenței AUTORITĂȚILOr române, care sunt de felicitat, și nu în ultimul rând, VOINȚEI BUNULUI DUMNEZEU pentru RUGĂCIUNILE noastre, ale celor care-L iubim și ne închinăm LUI.

Deci, pentru faptul că nu s-a întâmplat nimic rău ,eu cădeam de mincinoasă ,în opinia lor.
Le-am primit pe toate și m-am rugat la BUNUL DUMNEZEU și la MĂICUȚA DOMNULUI ,ca să-i apere și să-i ocrotească.

Astăzi însă, vin cu un nou MESAJ (sau așa ar trebui să vin) despre UNTOLD. MESAJUL și ceea ce mi s-a arătat nu-l voi spune;nu-l voi scrie aici. Ci-l voi păstra în caietul meu de suflet, pentru a nu mai da fiori participanților și organizatorilor FESTIVALULUI UNTOLD, și-apoi să fiu acuzată pe nedrept, că le stric FESTIVALUL,sau că, tinerii nu se pot distra din cauza mea, din cauza a ceea ce am scris pe Blogul DUMNEZEU EXISTĂ -MĂRTURII referitor la o posibilitate de a avea loc ceva neplăcut la FESTIVAL.

Doresc însă,să-i atenționez pe toți participanții la FESTIVALUL UNTOLD, să fie foarte vigilenți și de ce nu,să se distreze bine.
Dacă în 2016 nu s-a întâmplat nimic din fericire,asta nu înseamnă că eu sunt mincinoasă sau că nu se va întâmpla niciodată. DUMNEZEU nu ne spune locul,ziua și ora a ceva ce urmează ca să se întâmple, deoarece,așa este orânduit de EL a se întâmpla.

Așadar dragilor, anul acesta nu vă voi mai dezvălui nimic din ceea ce mi s-a arătat ,și vă doresc ca să fiți sănătoși,fericiți și să vă distrați așa cum va place ,și cum dorește inima și sufletul vostru la UNTOLD FESTIVAL 2018.
Va rog însă ,ATENȚIE MARE și multă vigilența în încăperile înguste!
Cu dragoste,Maria", a transmis aceasta pe blogul personal.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel