UNJR, la întâlnirea cu Iohannis. Dana Gîrbovan, anunț

UNJR va da curs invitației președintelui României de a participa, pe 27 martie, la Palatul Cotroceni, pentru o discuție privind justitia, se arată într-un comunicat al asociaţiei, distribuit miercuri de Dana Gîrbovan.

Uniunea Națională a Judecătorilor din România (UNJR) va da curs invitației președintelui României de a participa, pentru data de 27 martie 2019, ora 17.00, la o întâlnire la Palatul Cotroceni pe teme privind justiția.

„Tema întâlnirii, conform invitației, este "situația actuală din sistemul judiciar determinată și de modificările recente și succesive aduse legilor justiției, ce au generat reacții atât în plan intern, cât și european". UNJR a confirmat participarea la această întâlnire, așa cum a răspuns pozitiv de fiecare dată invitațiilor instituționale pe tema justiției.

UNJR rămâne în continuare fidelă principiului cooperării loiale între puteri, urmând ca și pe viitor să contribuie prin pozițiile și expertiza sa la consolidarea independenței justiției și a statutului judecătorilor”, se precizează în comunicatul citat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel