Urmărește emisiunea live


Admitere 2019 Universitatea Bucureşti. Peste 7.600 de locuri bugetate la licenţă, master şi doctorat

Universitatea Politehnică Bucureşti. foto: UPB.ro
Universitatea Politehnică Bucureşti. foto: UPB.ro

Universitatea din Bucureşti pune la dispoziţia absolvenţilor de liceu, licenţă şi master, la admiterea din acest an, un număr de peste 7.600 de locuri la buget.

Pentru programele de licenţă şi master, concursul de admitere la facultăţile Universităţii din Bucureşti se desfăşoară în perioada 8-30 iulie 2019, iar data limită de afişare a rezultatelor este 30 iulie 2019. În schimb, pentru programele de doctorat, perioada este cuprinsă între 2 şi 20 septembrie 2019.

Este important de precizat faptul că fiecare facultate are propriul calendar, cuprins în perioada mai sus-menţionată. Datele pot fi consultate de toţi cei interesaţi pe website-urile facultăţilor.

4.350 locuri pentru licenţă



Pentru studiile universitare de licenţă, Universitatea din Bucureşti propune un număr de 4.350 de locuri bugetate, în timp ce pentru candidaţii la studii universitare de master, Universitatea din Bucureşti propune un număr de 2.950 de locuri bugetate.

Mai multe informaţii cu privire la numărul de locuri propus de fiecare facultate vor fi disponibile în cel mai scurt timp pe site-ul admitere.unibuc.ro. De asemenea, pe website-ul dedicat admiterii la Universitatea din Bucureşti pot fi consultate şi informaţii detaliate referitoare la admiterea la programele de licenţă şi master.

Pentru cei care doresc să candideze la una dintre şcolile doctorale, Universitatea din Bucureşti propune un număr de 300 de locuri bugetate, dintre care 150 cu bursă. Pentru a veni în sprijinul candidaţilor, Universitatea din Bucureşti oferă cazare gratuită în căminul "Leu C", în limita locurilor disponibile, pentru 3 nopţi. Cazarea va fi posibilă în baza prezentării, la administraţia căminului, a legitimaţiei de concurs şi a actului de identitate.

Acces gratuit în spaţiul Grădinii Botanice "Dimitrie Brândză"



În plus, candidaţii la admiterea 2019 la Universitatea din Bucureşti, beneficiază şi de acces gratuit în spaţiul Grădinii Botanice "Dimitrie Brândză". De această facilitate se pot bucura alături de alte trei persoane. Grădina Botanică a Universităţii din Bucureşti poate fi vizitată în mod gratuit în perioada 8-30 iulie 2019, zilnic, în intervalul orar 08:00-20:00. Accesul se face pe baza legitimaţiei de participant la concursul de admitere la Universitatea din Bucureşti.

Universitatea din Bucureşti va comunica periodic informaţii cu privire la calendarul, numărul de locuri, precum şi situaţia înscrierilor. Toţi cei interesaţi sunt invitaţi să urmărească pagina de Facebook a Universităţii din Bucureşti, fb.me/unibuc.ro, precum şi website-urile UniBuc.ro, admitere.unibuc.ro şi cele ale facultăţilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel