UNIRE Moldova. Igor Dodon, păcălit de trolli unioniști

Renumit pentru atitudinea sa agresivă față de tema unirii cu România, președintele Republicii Moldova s-a fotografiat în ipostază amicală cu trei tineri afișând mesajul unionist.

Trei voluntari ai organizației unioniste Tinerii Moldovei din Chișinău au reușit să se apropie de președintele moldovean Igor Dodon și să-l convingă pe acesta să stea la o poză, chiar dacă purtau tricouri cu însemnele mișcării care militează pentru unirea României cu Republica Moldova.

Păcălit de noii haiduci

Ion Chiosa, Alexandru Bordian și Maxim Voitcov sunt numele celor trei tineri unioniști care l-au încadrat pe Igor Dodon la festivalul de muzică și sport „Hai Haiduci!” care a inclus o cursă de alergare și una de ciclism. Pe tricourile celor trei era imprimat cuvântul „UNIRE” și efigia domnitorului Ștefan cel Mare, ceea ce nu a părut să-l deranjeze pe șeful statului de peste Prut.

Aversiune față de Unire

Ales președinte al Moldovei din rândurile partidului socialiștilor, Igor Dodon are o aversiune declarată față de tema unirii cu România, viziunea sa pentru viitorul țării fiind apropierea politică de Moscova. Dodon anunțase că se va plânge la ONU și Consiliul Europei cu privire la „amenințările” pe care România le-ar aduce la adresa statalității Republicii Moldova prin încurajarea curentului unionist.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel