Ungaria: Alertă în trenuri internaționale

Poliția ungară a început să verifice trenurile internaționale după o amenințare cu bombă făcută miercuri într-un apel telefonic, informează MTI.

Potrivit unui comunicat de presă postat pe site-ul poliției, un bărbat a sunat și a spus că a plasat bombe la bordul trenurilor internaționale în Ungaria.

La solicitarea poliției, compania de căi ferate a Ungariei, MAV, a dispus oprirea tuturor celor 18 trenuri aflate pe teritoriul țării și le-a cerut pasagerilor să se dea jos din vagoane cât timp poliția realizează operațiuni de căutare.

Într-un comunicat de presă, compania MAV a anunțat că trenurile internaționale au fost temporar oprite în diverse puncte de pe teritoriul Ungariei și, după efectuarea perchezițiilor în vagoane, trenurile și-au continuat călătoria.

Poliția va percheziționa toate trenurile care intră în țară până la miezul nopții, prin urmare sunt de așteptat întârzieri în circulația trenurilor internaționale și unor garnituri care circulă pe rute interne, se mai menționează în comunicatul de presă al MAV, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel