”UNELTELE” lui Coldea. Dragomir: Trei jurnaliști în biroul lui Coldea. Cine a dat ”dovadă de independență”

Colonelul SRI Dragomir a dezvăluit trei nume de jurnaliști care au intrat în biroul lui Coldea în 2012. El i-a numit ”uneltele” lui Coldea. Aceștia ar fi fost folosiți de Coldea în interes personal.

”Când mă refer la perioada de final a generalului Coldea, fac o distincție față de ce se întâmplă azi in Serviciu. Observ cu plăcută surprindere că au loc evoluții în Serviciu.

Ca să facem delimitarea între SRI-ul actual și cel dinainte, v-aș propune sintagma, în loc de SRI Coldea - SRL Coldea. Domnul Coldea a transformat serviciul într-un SRL în beneficiu personal și politic.

Acest lucru s-a întâmplat printr-un interes al setei de putere”, a declarat Daniel Dragomir la Antena 3.

Acesta a dat trei nume sonore de jurnaliști care, în 2012, un an cu multe evenimente pe scena politică, au intrat în biroul lui Florian Coldea.

Încep prin a vă spune trei nume. Unul dintre ei este Dan Turturică. Al doilea este Dan Tapalagă. Și a treia persoană este Sorina Matei. La Sorina Matei s-a discutat în cercurile SRI despre ea. Dădea dovadă de independență și nesupunere. Cred că aceasta e și una din explicațiile prin care azi Sorina Matei spune lucrurilor pe nume”, a precizat colonelul SRI Daniel Dragomir.

Colonelul Dragomir a spus că a văzut mai mulți jurnaliști în biroul lui Coldea, dar nu vrea să dea mai multe nume în momentul de față.

[citeste si] 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel