EXCLUSIV  Unde va merge Codrin Ștefănescu după moțiune. ”Punem țara la cale”

Codrin Ștefănescu
Codrin Ștefănescu

Sute de mesaje au fost postate pe Facebook pentru Codrin Ștefănescu, secretar general al PSD, cu ocazia zilei sale de naștere.


”E ziua mea de nastere. Schimb prefixul si m-am impacat deja cu ideea. Pentru ca am langa mine doua comori nepretuite : Andra si Raducu. E tot ce mi-am dorit...❤️” este postarea de pe Facebook cu care a început ziua de 20 decembrie secretarul general al PSD, Codrin Ștefănescu, ce a împlinit 50 de ani.

Sute de mesaje de felicitare i-au urmat acestei postări. Ce va face în această zi, ne-a povestit chiar aniversatul zilei: 

”Mi-am invitat câțiva colegi care vor trece pe la partid sa mancam o felie de tort. Nu fac nicio chermeză mare, nimic de acest gen. După masă, după ce se termină ședința de Guvern, după tot, în ultima parte a zilei, la sediul din Băneasa unde ne-am mutat provizoriu că Kiseleff-ul este în reparații momentan. Ca la sfârșit de an, ne întâlnim și de ziua mea punem țara la cale puțin”.

Ziua de naștere a sa va fi 'condimentată' cu o victorie a coaliției asupra moțiunii de cenzură, ne-a mai spus Ștefănescu:

”N-au nicio șansă. Așa cum am mai spus: după ce pică moțiunea, toți vor veni la partid să mănânce o felie de tort să bea un pahar de vin. După ce va cădea moțiunea, după ședința de Guvern. Deci, totul e în regulă”, a mai spus el.

Și pentru că tot vine sfârșitul de an, Codrin Ștefănescu ne-a mai spus: ”Am multe gânduri la acest sfârșit de an. Multe dorințe pe care să le îndeplinim la anul, să îndeplinim tot ce n-am rezolvat până acuma”, a încheiat Codrin Ștefănescu.

Citește și:

Codrin Ștefănescu - Răzvan Prișcă, scandal MONSTRU: Îmi vine să sar peste masă!

Codrin Ștefănescu: Pe Udrea nu vor s-o mai aducă în țară. Mizele, mult mai mari

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel