EXCLUSIV  Unde lucrează Tarky, celebru pentru un scandal cu Trăistariu

Tarky
Tarky

Îl mai știți pe celebrul Tarky, pe numele său real Cristian Grigore Spiridon, celebru pentru un scandal cu Mihai Trăistariu? Dacă vă întrebați ce mai face, iată că l-am găsit.

Tarky lucrează în cel mai cunoscut restaurant din Fundata, județul Brașov. El a fost surprins chiar printre mesele turiștilor în timp ce discuta cu aceștia. Tarky a mai fost angajat ca ospătar la un local pe litoral, dar și în Anglia.

În urmă cu mai mulți ani, Tarky spunea că a avut o relaţie cu artistul Mihai Trăistariu. Apoi, a recunoscut că toate declaraţiile sale de până acum au fost o invenţie.

”Nu mai pot suporta această situaţie. Nu am avut nici o treabă cu Trăistariu", spunea Tarky. Chiar și așa, el este cunoscut în presa mondenă datorită scandalului cu Mihai Trăistariu.

Vedetă la "Britain's Got Talent"

În 2014, Cristian Grigore Spiridon a reuşit să pătrundă în finala "Britain's Got Talent" după ce trei dintre juraţi au apăsat butonul "X", care îl elimina. Al patrulea jurat l-a salvat, însă, trimiţându-l direct în finală. El a interpretat piesa "Sex bomb" a lui Tom Jones.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel