Cele două surori dispărute în Dunăre au fost găsite moarte. Dosar penal pentru ucidere din culpă

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Cele două surori dispărute în Dunăre au fost găsite moarte.

UPDATE:

Trupul neînsufleţit al uneia dintre surorile dispărute luni în zona portului Isaccea a fost găsit, joi dimineața, și adus la mal. Câteva ore mai târziu, a fost găsită și cealaltă fată. Oamenii legii au deschis un dosar pentru ucidere din culpă, transmite Realitatea Plus.

Știrea inițială:

Una dintre surorile dispărute în Dunăre a fost găsită moartă, transmite Realitatea Plus. S-a întâmplat în urmă cu puțin timp. Descoperirea a fost făcută de un echipaj de marinari. Salvatorii încearcă acum să dea și de urma surorii ei, dar sunt șanse mici ca fata să fie în viață, spun aceștia.

Se pare că cadavrul micuței a fost observat de mai mulți locuitori din zonă. Acesta ar fi plutit deasupra apei, la o distanță de aproximativ 400 de metri de locul în care duminică cele două copile, cu vârste de 11 și 12 ani, au căzut în Dunăre, în momentul în care încercau să facă mai multe poze. Un echipaj de salvatori a ajuns la fața locului și a constatat că este vorba de cadavrul uneia dintre fetele pe care pompierii le caută cu disperare încă de duminică. Acum salvatorii, inclusiv doi scafandri, au mărit raza de căutare și încearcă să dea și de a doua fetiță. Se ia în calcul ca și aceasta s-a înecat.

Reamintim că cele două fetițe au căzut în Dunăre, duminică după-amiaza, în preajma localității tulcene Isaccea. Pare-se că fetele voiau să-și facă poze sau filmulețe pentru TikTok, la mal, într-o zonă neamenajată. Una dintre fete a alunecat în apă, iar cealaltă a încercat să o salveze, dar a căzut și ea. 

Mama fetelor dispărute știe că "sunt la ortoped, că le-a lovit o mașină"

Unchiul fetelor a povestit în urmă cu două zile, că "au venit aici, s-au scăldat, au vrut să facă Tik Tok-uri, uite acum le căutăm. A intrat aia mai mare cică prima. Au mai rămas 2 copii la distanţă, au văzut şi a ţipat la sor-sa să îi dea mâna în ajutor şi a tras-o şi pe ea, s-au dus amândouă.", potrivit Observator.

Conform sursei citate, cele două fete mai au un frate și trei surori. Mama, care este plecată la muncă în Anglia, nu știe despre dispariția fetelor. Rudele nu au curajul să îi spună ce s-a întâmplat, de fapt. 

"Nu ştie (n.red. mama). I-am spus că sunt la ortoped, că le-a lovit o maşină.", a declarat mătușa copilelor. 

VEZI ȘI: Mobilizare pentru găsirea a două fetiţe care au căzut în Dunăre

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel