Urmărește emisiunea live


Un tronson al centurii municipiului Iași scos la licitaţie

Autostrada
Autostrada

A fost postat în sistemul electronic de achiziții publice (SICAP) anunțul de participare pentru procedura de atribuire licitație deschisă, având ca obiect Proiectare și Execuție ''Varianta de Ocolire a Municipiului Iași - Etapa I - Varianta Sud” Obiect 3 – Varianta trafic greu, Sector km 19+690 (Selgros) – km 26+460 (DN28)".

Valoarea estimată a contractului este de 126.883.000 lei fără T.V.A, informează CNAIR. Durata contractului este de 30 luni, din care 6 luni perioada de proiectare (include Proiectul pentru Autorizatia de construire) și 24 luni perioada de execuție lucrărilor. Data limită de depunere a ofertelor este 19.08.2019. Proiectul va fi finanțat de la Bugetul de Stat.

Municipiul Iasi se constituie într-un nod rutier major al rețelei rutiere naționale și pentru a satisface cerintele desfășurarii traficului rutier în condiții de siguranță și confort este necesar ca traficul de tranzit să fie scos din zona urbană a orasului, în special pe relația vest - sud-est, respectiv relația de trafic DN24 - DN28. De asemenea, realizarea unor legături de ocolire a orașului conduce la îmbunătățirea condițiilor de mediu din zona arterelor urbane pe care se desfășoară traficul de tranzit, prin reducerea noxelor, a zgomotului și o durată de exploatare mai mare a arterelor existente.

Obiectivul face parte din strategia C.N.A.I.R. S.A. de dezvoltare a infrastructurii rutiere și îmbunătățirea circulației pe drumurile publice.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel