Un tânăr de 18 ani a căzut cu mașina în Dunăre

Accident
Accident

Un tânăr în vârstă de 18 ani a plonjat cu autoturismul în fluviul Dunărea.

Un tânăr de 18 ani a plonjat cu mașina în Dunăre, fiind sub influența alcoolului și fără permis de conducere, a informat Inspectoratul de Poliție Județean Caraș-Severin, conform Agerpres.

Poliția din orașul Moldova Nouă a fost sesizată, printr-un apel la 112, că un autoturism a plonjat în fluviul Dunărea, între localitățile Liubcova și Berzasca.

Pompierii, medicii și Poliția de Frontieră, chemate la fața locului

 

În urma apelului au intervenit trei echipaje de pompieri, cu două autospeciale și două bărci, două echipaje de ambulanță și forțe ale Poliției de Frontieră, cu o ambarcațiune. De asemenea, a fost solicitat sprijinul echipajului de scafandri din cadrul ISU Mehedinți.

Poliția de Frontieră a reușit să ancoreze mașina și să o scoată din Dunăre înaintea ajungerii pompierilor, însă autoturismul era gol.

Băiatul de 18 ani a fugit de la locul accidentului

 

„În urma cercetărilor, s-a stabilit faptul că autoturismul în cauză ar fi fost condus de un tânăr de 18 ani din localitate, care s-ar fi aflat singur în mașină, în momentul producerii evenimentului. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital în vederea recoltării de mostre biologice pentru stabilirea alcoolemiei. Totodată, tânărul în cauză nu poseda permis de conducere corespunzător categoriei", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin, Alina Boeru.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel