Un tânăr aflat la pescuit s-a înecat în barajul Zăvideni, județul Vâlcea

Arhivă, FOTO: ISU Sălaj
Arhivă, FOTO: ISU Sălaj
 

Un tânăr de 21 de ani, din judeţul Olt, a murit joi înecat în barajul Zăvideni de pe râul Olt, fiind găsit de echipajele de salvare după mai bine de două ore de căutări, au informat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea. 

Potrivit sursei citate, tânărul se afla la pescuit în zona respectivă, cel care a alertat autorităţile de dispariţia lui fiind un alt pescar pe care l-ar fi anunţat că intră în baraj să vadă cum e apa. 

"La ora 13.44 am fost solicitaţi pentru găsirea unui tânăr înecat în lacul de acumulare Zăvideni. S-a intervenit cu o barcă de la ISU Vâlcea şi patru scafandri de la ISU Olt. Persoana dispărută a fost găsită la ora 15.48, la circa 10 -15 metri de locul unde a fost văzut ultima dată. Din nefericire, după aproximativ o oră de la începerea manevrelor de resuscitate, tânărul a fost declarat decedat de către medicul de pe ambulanţa SAJ. Este vorba de un bărbat de 21 de ani din comuna Leleasca, judeţul Olt, care venise la pescuit în zonă", a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, Cătălin Popescu. 

Cazul a fost preluat de către poliţişti care fac în continuare cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs evenimentul. 

VEZI ȘI: Anchetă Caracal. Telefonul Luizei, folosit azi-noapte

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel