Un tânăr a fost înjunghiat mortal. Agresorul a fost reținut

Politia
Politia

Un tânăr în vârstă de 26 de ani a fost înjunghiat în urma unui conflict spontan. Agresorul a fost reținut imediat de către polițiști. 

Un tânăr de 26 de ani din comuna argeşeană Arefu a fost înjunghiat mortal, marţi seară, în urma unui conflict spontan.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş, agresorul, un localnic în vârstă de 62 de ani, a fost prins, urmând să fie condus la audieri.

"Poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Albeştii de Argeş au fost solicitaţi să intervină la o stare conflictuală pe raza comunei Arefu, în cadrul căreia un bărbat ar fi fost înjunghiat. (...) Din primele verificări a rezultat ca evenimentul s-a produs în cadrul unei stări conflictuale spontane, pe fondul consumului de alcool, victima, bărbat de 26 de ani din aceeaşi localitate, fiind transportat la o unitate medicala în stare gravă", au precizat reprezentanţii IPJ Argeş.

Medicii nu au mai putut face nimic

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Argeş a informat că la sosirea echipajului SMURD victima, care prezenta o plagă prin înjunghiere în zona pieptului, se afla în stop cardio-respirator. Tânărul a fost transportat către spitalul din Curtea de Argeş cu manevre de resuscitare în curs, ulterior fiind declarat decesul.

Cazul a fost preluat de Serviciul de Investigaţii Criminale Argeş, fiind efectuate cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc agresiunea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel