Un tânăr (25 ani) s-a SINUCIS la METROU București

Un tânăr de 25 de ani s-a sinucis la metrou.

UPDATE 14:36: 

Circulația trenurilor de metrou între stațiile Piața Romană și Universitate a fost reluată pe ambele fire.

--------

UPDATE 13:33:

Circulaţia trenurilor pe Magistrala 2 de metrou, între staţiile Piaţa Romană şi Universitate, se desfăşoară, începând cu ora 11:30, pe un singur fir, la interval de aproximativ 12 minute, din cauza unui incident în apropiere de staţia Universitate, informează Metrorex printr-un comunicat de presă.

"Astăzi, 14.10.2017, începând cu ora 11:30, pe Magistrala 2 circulaţia trenurilor de metrou se desfăşoară la un interval de aproximativ 12 minute pe un singur fir între Piaţa Romană şi Universitate. Cauza incidentului este găsirea unei persoane în tunel pe firul 2, aproape de staţia Universitate, care, din primele constatări ale Poliţiei Metrou pare decedată. La acest moment autorităţile în domeniu se află la faţa locului şi până la rezolvarea situaţiei circulaţia trenurilor de metrou se va desfăşura pe un singur fir pe acest tronson", precizează reprezentanţii Metrorex.

---------

Știrea inițială:

Un tânăr de 25 de ani s-a sinucis la metrou.

Bărbatul a pornit pe jos din stația Unirii spre stația Piața Romană. Mecanicul nu l-a văzut și l-a lovit în plin, informează Antena 3. Tânărul a fost găsit găsit de mecaniul unui metrou care venea din sens opus. Acesta a oprit pentru că i s-a părut că vede o păpușă pe jos, însă când s-a apropiat a realizat că de fapt era un tânăr.

La momentul redactării aceste știri, traficul la metrou se desfășoară cu dificultate deoarece polițiștii anchetează condițiile în care s-a produs tragedia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel