Un tabloid a imprimat din greşeală două pagini ale unui ziar concurent. Cum au reacționat cititorii

Ziare
Ziare

Unul dintre cele mai cunoscute tabloide din Australia a invocat o eroare de imprimare după ce mai multe pagini ale unui ziar rival au fost publicate în ediţia sa de joi, relatează BBC. 

Daily Telegraph, cu sediul în Sydney, un tabloid cu tendinţe de dreapta al cărui patron este omul de afaceri Rupert Murdoch, a imprimat accidental două pagini ale cotidianului liberal Sydney Morning Herald. Printre articolele publicate în aceste pagini se numără şi o scrisoare care face apel la acţiune pentru adoptarea unor măsuri în lupta cu schimbările climatice.

Cum s-a petrecut eroarea de imprimare

Daily Telegraph şi-a cerut scuze pentru această greşeală argumentând că aceasta a avut loc în timpul procesului de producţie. Ambele cotidiane împart aceleaşi servicii de imprimare, în vestul Sydney', se arată într-un comunicat publicat pe Twitter. 'Ne cerem scuze pentru orice confuzie creată', se menţionează în mesaj.

Reacțiile cititorilor

Greşeala a fost observată de mai mulţi cititori care au văzut rapid partea amuzantă. Nu este nevoie de scuze, a scris jurnalista Kate McClymont de la Sydney Morning Herald. 'Să avem câteva pagini (Herald) este un bonus pentru cititori, a adăugat ea. S-ar putea să fi fost ultima zi a cuiva la locul de muncă, a glumit un utilizator Twitter.

'Austeritate extremă? De la împărţirea aceleiaşi tipografii la împărţirea aceluiaşi ziar', a scris alt internaut. În 2018, compania care deţinea Sydney Morning Herald, Fairfax, a fost de acord să împartă aceeaşi tipografie cu News Corp, care deţine Daily Telegraph. 'Aranjamentele privind serviciile de imprimare fac producţia de ziare mai eficientă pentru ambii editori', a argumentat la acea vreme Greg Hywood, fost director al Fairfax. Fairfax a fuzionat ulterior cu Nine Publishing, actualul proprietar al Sydney Morning Herald.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel