Urmărește emisiunea live


Un student la drept și-a câștigat singur procesul în care cere despăgubiri fostului liceu

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Fostul elev al liceului a fost mutat disciplinar fiindcă și-a cerut un drept.

Tânărul din Olt care și-a dat în judecată liceul, după ce a fost mutat disciplinar fiindcă a vrut decontarea banilor de transport, va primi peste 20.000 de lei despăgubiri, conform Mediafax.

Băiatul este acum student la Facultatea de Drept din Sibiu și s-a luptat singur pentru trei ani, în instanță, după ce mai mulți avocați nu au vrut să-l ajute.

Dosarul lui Ionuț Andrei Ciocîldău are peste un metru înălțime și numără 24 de volume

„Am făcut recurs singur. Între proba orală şi cea scrisă a examenului de Bacalaureat, eu redactam cererea de recurs pentru că niciun avocat n-a vrut să-mi ia dosarul pe motiv că nu există șanse de câștig. Din acel moment m-am reprezentat singur. Am câştigat acel recurs la Curtea de Apel Craiova, s-a transmis înapoi spre rejudecare şi am avut noroc cu judecătorul care chiar a cercetat dosarul cum a trebuit şi țin să-i mulțumesc. Adică, în prima instantă, când mi s-a respins, avea dosarul 3 volume. După ce a cercetat doamna judecător a ajuns la 24 volume, adică are peste un metru înălțime. La cum au decurs lucrurile în fond mă așteptam să fie soluția de admitere, având în vedere că niciuna dintre probele administrate de instantă, inclusiv proba cu martori, proba propusă de liceu, nu a putut demonstra abaterile disciplinare", a declarat, pentru Mediafax, Andrei Ionuț Ciocîldău.

Conform hotărârii judecătorești, care este definitivă, tânărul trebuie să primească despăgubiri pentru fapta nedreaptă a liceului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel