Un șofer băut a fost reținut după ce a ucis o femeie pe trecerea de pietoni

Un bărbat a fost reţinut de poliţişti şi va fi prezentat duminică instanţei competente cu propunere de arestare preventivă, după ce a accidentat mortal o femeie pe o trecere de pietoni din municipiul staţiune Vatra Dornei.

Potrivit IPJ Suceava, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în timp ce conducea autoturismul pe strada Unirii din Vatra Dornei, un bărbat în vârstă de 44 de ani, din comuna Dorna Arini, a surprins şi accidentat mortal o localnică în vârstă de 67 de ani, angajată în traversarea străzii în zona trecerii de pietoni, urmând a se stabili cu exactitate poziţionarea victimei pe marcajul pietonal.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, deoarece emana halenă alcoolică, rezultatul fiind de 1,51 mg/l de alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Bărbatul este cercetat penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de ucidere din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului. El a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat duminică Judecătoriei Vatra Dornei cu propunere de arestare preventivă.

Vezi și: Accident grav pe E85. O mașină a luat foc în urma coliziunii

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel