Un șofer cu alcoolemie 1,96 a fost oprit pe autostradă din cauză că NU avea ANVELOPE la roțile din față

Foto: Twitter GMP Traffic
Foto: Twitter GMP Traffic

Conducătorul autoturismului fără anvelope a fost arestat pe loc de către polițiști.

Un șofer băut a fost prins că circula fără anvelope pe o autostradă din Marea Britanie, având o alcoolemie de 1,96 mg alcool în aerul pur expirat, conform Daily Mail.

Bărbatul a avut un rezultat neobișnuit de mare de alcoolemie, după ce a fost oprit pe autostrada M66 din Bury, Greater Manchester, Marea Britanie.

Ofițerii au observat o mașină care abia mergea pe autostradă, așa că au tras-o pe dreapta și au descoperit un Renault Clio care nu avea anvelope pe roțile din față.

Ora 01:50 dimineața, după Revelion

Polițiștii au zărit mașina la doar o oră și 50 de minute de la trecerea în 2020, recunoscând că șoferul nici nu a putut sufla în etilotest, însă nu au fost surprinși de starea acestuia, din moment ce mașina și așa circula direct pe jante.

Poliția din Greater Manchester a urcat pe Twitter pozele cu botul Clio-ului albastru, împreună cu avertismentul: „Șofer oprit de #polițiarutieră pe M66 SB, înainte de Nodul 2, când au observat un autovehicul FĂRĂ anvelope frontale".

„Nicio surpriză atunci când șoferul a fost arestat, după ce a avut un rezultat de 1,96 mg alcool în aerul pur expirat", a mai scris poliția din Manchester.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel