Un șofer a murit după ce a intrat într-un microbuz, pe DN2D, la Bolotești

Ambulanta
Ambulanta

Șoferul a pierdut controlul autoturismului și a intrat într-un microbuz.

UPDATE

Șoferul în vârstă de 37 de ani care a lovit cu mașina un microbuz, vineri, pe DN 2D în județul Vrancea a murit după ce echipajul medical a încercat, fără succes, să-l resusciteze.

Știrea inițială:

Un bărbat de 37 de ani a fost grav rănit în această dimineață, la Bolotești, după ce a intrat pe contrasens și a lovit un microbuz care transporta persoane. Accidentul a avut loc pe DN2D, conform Agerpres.

„Un bărbat, în vârstă de 37 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe direcţia Focşani - Boloteşti, la intrarea în comuna Boloteşti, pe DN 2D, nu a adaptat viteza într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a pătruns pe sensul opus de mers şi a intrat în coliziune cu un microbuz, condus regulamentar de o femeie din comuna Tulnici. În urma impactului, a rezultat rănirea gravă a conducătorului auto al autoturismului", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea, Cătălina Murariu.

A fost nevoie de intervenția a două echipaje de pompieri pentru descarcerarea conducătorului auto. Șoferul a fost predată în stare inconștientă echipajului de ambulanță care se afla la fața locului.

În acest moment, conducătorului auto i se efectuează manevre de resuscitare. În microbuz se aflau 5 persoane, dar niciuna nu a fost rănită.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel