„Un sfert din oameni” folosesc WhatsApp. Cât de mare este acest număr

WhatsApp, celebra aplicație de mesagerie deținută de Facebook, a transmis că două miliarde de utilizatori trimit mesaje cu ajutorul său.

WhatsApp, celebra aplicație de mesagerie deținută de Facebook, a transmis că două miliarde de utilizatori trimit mesaje cu ajutorul său, conform The Sun. Numărul uriaș dezvăluit de companie reprezintă aproximativ un sfert din populația totală a Planetei.

Anunțul surprinzător situează WhatsApp imediat după Facebook, companie cu 2,4 miliarde de utilizatori activi.

2 miliarde x WhatsApp

 (w670)

„Suntem bucuroși să spunem că, de astăzi, WhatsApp are mai mult de două miliarde de utilizatori în întreaga lume", a transmis firma, pe blogul său.

„Conversațiile private, care erau cândva posibile doar față în față, pot avea loc în zilele noastre la mari distanțe, prin mesagerie instantă și apeluri video", se mai arată în postare.

„Sunt multe momente speciale și semnificative care au loc în sediul WhatsApp, așadar suntem onorați și modești să fi ajuns la această bornă", mai scrie pe blogul companiei. Drept comparație, Facebook a trecut de 2.000.000.000 de utilizatori în iunie 2017.

Siguranța, prioritizată

 (w670)

Giganta aplicație de mesagerie a încercat să accentueze angajarea controversată a mesajelor sale codificate.

„O puternică codificare este o necesitate în viața modernă. Nu vom compromite securitatea pentru că acest lucru i-a face pe oameni mai puțin în siguranță. Pentru și mai multă protecție, lucrăm cu cei mai bun experți în securitate și dezvoltăm tehnologii care dau tonul în industrie pentru a stopa atacurile și pentru a oferi metode de raportare, fără a sacrifica intimitatea", a mai scris WhatsApp pe blogul său.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel