Un şarpe i-a pus pe fugă pe parlamentarii nigerieni

Un şarpe a căzut de pe acoperiş peste deputaţii strânşi într-un parlament regional din sud-vestul Nigeriei, forţându-i pe aleşi să părăsească rapid incinta, a informat vineri purtătorul de cuvânt a instituţiei, citat de AFP.

"Eram pe punctul de a intra în şedinţă plenară când un şarpe masiv a ieşit din cameră. Acest incident ne-a perturbat întâlnirea şi a trebuit să părăsim locul în grabă", a declarat purtătorul de cuvânt al parlamentului din statul Ondo, Olugbenga Omole.

El a precizat că reptila a căzut joi de pe acoperiş în camera unde se aflau aleşii şi nu a făcut rău nimănui până când a fost ucisă.

Potrivit purtătorului de cuvânt, incidentul a avut loc din cauza stării jalnice a clădirii şi a lipsei de bani pentru întreţinerea acesteia.

"Această încăpere nu mai oferă siguranţa necesară pentru desfăşurarea activităţii legislative şi de aceea am decis să ne amânăm reuniunile sine die. Camera va intra în vacanţă pe o perioadă nedeterminată", a precizat el

El a adăugat că deputaţii se vor întâlni cu guvernatorul statului Ondo, Rotimi Akeredolu, şi-i vor cere acestuia să ia măsurile necesare. Camera nu se va reuni până când nu se va realiza fumigarea clădirii, a adăugat acesta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel