Urmărește emisiunea live


Un român în conducerea Federaţiei indiene de fotbal

Românul Doru Isac va ocupa o funcție importantă în cadrul Federaţiei indiene de fotbal.

Doru Isac a fost numit director tehnic în cadrul Federaţiei indiene de fotbal (AIFF), el fiind selectat dintr-o listă care conţinea peste 60 de candidați. Isac, care are în spate o experienţă de 30 de ani ca antrenor la cluburi din diverse ţări, a lucrat ultima oară ca director sportiv pentru Yokohama Marinos FC, de trei ori campioană a Japoniei.

Mulţumesc Federaţiei indiene pentru această oportunitate. Doresc să am o contribuţie pozitivă la progresul fotbalului în India şi vreau să lucrez cu toţi cei din cadrul AIFF, a spus Doru Isac într-o declaraţie postată pe site-ul Federaţiei indiene. Praful Patel, preşedintele AIFF, a afirmat, la rândul său, că Isac, fost antrenor la echipe din România, Franţa, SUA, Japonia, Arabia Saudită şi Qatar, va ajuta naţionala Indiei să urce în clasamentul general al FIFA.

Secretarul general al AIFF, Kushal Das, a menţionat că Isac va avea şi rolul de a îmbunătăţi foaia de parcurs pentru echipele de tineret şi de a ridica valoare loturilor atât la masculin cât şi la feminin. Doru Isac, 56 de ani, a fost antrenor la naţionala U19 a României în 2014. Naţionala de fotbal a Indiei nu are un selecţioner după ce englezul Stephen Constantine a decis să renunţe la postul de antrenor, în ianuarie, după eliminarea de la Cupa Asiei pe Naţiuni 2019 la fotbal, în urma înfrângerii pe care elevii săi au suferit-o în faţa reprezentativei Bahrainului (0-1).

Citește și:

FCSB - Astra Giurgiu | Gigi Becali, supărat: Ăștia dorm în picioare

Accident de microbuz: S-a izbit de copaci. Fotbalist celebru, decedat

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel