Un roman de debut, scris de o autoare de 54 de ani, a câştigat un concurs de literatură poliţistă

Un roman de debut, publicat de scriitoarea Louise Sharland, în vârstă de 54 de ani, a câştigat un concurs de literatură poliţistă organizat în Marea Britanie, informează Press Association.

Louise Sharland, care locuieşte în oraşul Plymouth, a învins alţi 150 de scriitori selectaţi în această competiţie literară, organizată de publicaţia The Big Issue în parteneriat cu editura Avon HarperCollins.

Romanul câştigător, intitulat "Vigil", este un thriller psihologic cu elemente de suspans, ce prezintă o poveste despre pierdere şi răzbunare, în care o mamă este convinsă că moartea fiului ei adolescent nu a fost accidentală.

Louise Sharland, care a obţinut un masterat în literatură poliţistă la Universitatea East Anglia, a dezvăluit că simte o conexiune profundă cu tematicile sociale prezentate în The Big Issue.

"Din 2015 până în 2018, am fost mai întâi o simplă angajată şi apoi o coordonatoare la Crisis UK, o asociaţie care funcţionează în sediul unei fundaţii de caritate pentru persoanele fără adăpost din Plymouth", a dezvăluit ea.

"Am lucrat cu o gamă variată de adulţi vulnerabili, care aveau nevoi multiple şi complexe, centrate pe lipsa unei locuinţe, dependenţă, infracţionalitate şi probleme de sănătate mintală", a adăugat scriitoarea britanică. AGERPRES/

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel