Un primar PNL pledează pentru păstrarea pensiilor speciale. Dezacord cu liderul partidului!

Dacă imediat după câştigarea alegerilor europarlamentare liderul PNL Ludovic Orban a declarat că una dintre măsurile pe care le va lua un guvern liberal va fi eliminarea pensiilor speciale, declaraţie susţinută şi de Rareş Bogdan, se dovedeşte că nu toţi liberalii sunt de acord. Un primar PNL din Timiş a pledat pentru pensiile speciale. 

Totul se reduce la bani şi acum vă spun că fiecare dintre noi avem un salariu sau venit şi fiecare avem pretenţia să ne asigure un trai decent. Gândiţi-vă că un primar nu trebuie să se reducă traiul lui la strictul necesar. Poate să facă asta din modestie şi din minimă moralitate, să nu fie opulent. Nu cred că vreţi să vedeţi primari cu hainele rupte în coate”, a declarat Alin Nica, primar PNL, Dudeştii Noi. 

Pensiile speciale pentru primari, viceprimari, președinți și vicepreședinți de Consilii Județene s-ar calcula în mod similar celor pentru parlamentari. Pentru un primar care a stat trei mandate şi are 10 mii de lei pe lună, brut, indemnizaţia ar fi aproape 6.000 de lei şi se cumulează cu orice alt venit.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel