Un poliţist s-a sinucis în sediul Poliţiei municipiului Buzău

Un-politist-din-Buzau-s-a-sinucis-cu-arma-din-dotare
Un-politist-din-Buzau-s-a-sinucis-cu-arma-din-dotare

Un poliţist, angajat al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Buzău, s-a împuşcat, sâmbătă seară, cu pistolul din dotare, în sediul Poliţiei municipiului Buzău. Bărbatul de 36 de ani era absolvent al Şcolii de Poliţie din Câmpina, iar în 2006 absolvise Facultatea de Drept din cadrul Academiei de Poliţie, fiind avansat ca inspector. Poliţistul avea doi copii minori.

El lucra la Secţia 4 de Poliţie Rurală din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Buzău.

Potrivit comisarului Florina Crucianu de la Biroul de Relaţii cu Presa al IPJ Buzău, poliţistul fusese evaluat ultima dată în 2009, fără ca testele psihologice să indice vreo neregulă. Ea a precizat că o nouă testare era programată pentru anul viitor, scrie Mediafax.

Conform sursei citate, inspectorul nu avea probleme la serviciu, nu era cercetat disciplinar şi avea rezultate bune în activitate.

Poliţistul a fost găsit împuşcat în cap cu pistolul din dotare, într-un birou încuiat din sediul Poliţiei municipiului Buzău, de către doi agenţi. Poliţiştii au fost nevoiţi să spargă uşa, susţin surse din Poliţie.

Surse din cadrul IPJ Buzău spun că bărbatul venise la serviciu mai devreme de momentul în care trebuia să intre în tură, şi-a luat în primire arma, fără să dea ceva de bănuit, după care nu a mai fost văzut.

Inspectorul a lăsat un bilet de adio în care îi cere scuze soţiei pentru gestul făcut.

"Nu avea probleme financiare, financiar stăteau mult peste medie, nu ştiu ce l-a determinat să facă asta. Poate o să aflăm mai multe zilele următoare. Parcă să spun că în ultima vreme avea o uşoară depresie. Cred că sistemul e de vină", a declarat socrul poliţistului mort.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel