Un poliţist, acuzat de uciderea fostului atacant Dalian Atkinson

Un ofiţer de poliţie a fost pus sub acuzare pentru uciderea fostului fotbalist englez Dalian Atkinson, care a decedat după ce poliţistul a folosit o armă cu electroşocuri, relatează BBC.

Fostul atacant al echipei Aston Villa, în vârstă de 48 de ani, a fost reţinut de poliţie în casa tatălui său, în Telford, pe 15 august 2016. Fostul fotbalist a fost transportat ulterior la spital, unde a decedat.

Un alt poliţist, tot din secţia West Mercia, a fost pus sub acuzare de atac provocator de vătămare corporală în acest caz. Ambii inculpaţi vor compărea în faţa tribunalului din Birmingham în perioada următoare.

Cei doi au fost puşi sub acuzaţie în urma unei anchete independente a Oficiului pentru comportamentul poliţiei. Numele lor nu au fost făcute publice.

Rudele lui Dalian Atkinson au relatat că fostul jucător suferea de mai multe probleme de sănătate, inclusiv, la inimă, când a fost folosită arma cu electroşocuri.

Atkinson şi-a început cariera la Ipswich Town, după care a mai jucat la Sheffield Wednesday, Real Sociedad, Aston Villa şi Fenerbahce Istanbul şi echipe din Arabia Saudită şi Coreea de Sud.
AGERPRES

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel