Un parlamentar traseist, lecții de morală pentru Toma după victoria fără precedent de la Buzău

O greșeală de ”protocol” le-a adus primarului din Buzău Constantin Toma și președintelui FRTM, Cristinel Romanescu, critici din partea opoziției.

De fapt, nu este rea intenție nici din partea lui Constantin Toma și nici din partea lui Cristinel Romanescu. De asemenea, nu se poate vorbi nici despre ”goana bezmetică după orice vot”, cum spunea un parlamentar care a trecut pe la vreo patru partide. Vorbim pur și simplu de emoția momentului. Cei doi nu și-au dat seama că sunt în fața sportivilor. Au fost făcute mai multe fotografii și doar una a fost mai puțin inspirată. De fapt, cine aleargă după voturi este chiar parlamentarul de la ALDE care se agață de un cadraj nefericit.

Primarul Constantin Toma a transmis un mesaj după ce Daniela Dodean Monteiro și Ovidiu Ionescu au cucerit medaliile de aur la Campionatul Național individual seniori de tenis de masă în proba de simplu feminin, respectiv masculin. Competiția s-a desfășurat între 1-3 martie în Sala Sporturilor din Buzău.

”Buzăul- oraș deschis sportului!

- Un moment istoric!-

La sfârșitul acestei săptămâni a avut loc în Sala Sporturilor "Romeo Iamandi" din Buzău finala Campionatului Național de tenis de masă.

Pentru sportul buzoian a fost cu adevărat un moment extraordinar pentru că pentru prima dată în istorie, în finala unui campionat național se întâlnesc doi buzoieni, amândoi fiind membrii aceluiași club, Gloria Buzău.

Ovidiu Ionescu, multiplu campion național dar și vicecampion european en-titre s-a întâlnit cu Rareș Șipoș, un tânăr sportiv ambițios, care cu siguranță va ajunge departe!

A câștigat și de această dată Ovidiu, a cărui experiență și tenacitate si-au spus cuvântul!

Felicitări din toată inima!

Nu pot să închei fără să-i mulțumesc președintelui Federației Române de tenis de masă, buzoianului Cristinel Romanescu, care a obținut în ultimii ani rezultate excepționale pentru tenisul de masă românesc, ducând această organizație pe locul trei într-un clasament al tuturor federațiilor sportive din România. Sportul buzoian crește, crescând odată cu el și prestigiul orașului nostru!”, a transmis Constantin Toma.

Iată poza:

(w670) Toma

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel