Un parapantist s-a prăbuşit în munţii Făgăraş, în apropiere de lacul Bâlea

Foto cu caracter ilustrativ
Foto cu caracter ilustrativ

Un bărbat a căzut cu parapanta luni la amiază, în apropiere de Lacul Bâlea, la peste 2.000 de metri altitudine în Munţii Făgăraş, a anunţat şeful Salvamont Sibiu, Adrian David

"În apropiere de Lacul Balea s-a prăbuşit cu puţin timp în urmă un parapantist. La el a ajuns patrula Salvamont Bâlea. Victima este conştientă şi nu prezintă leziuni grave", a precizat David.

Parapantistul care a căzut în Munţii Făgăraş are un traumatism la coloană şi a fost preluat de o ambulanţă SMURD, el fiind transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, Alina Voina.

'Un echipaj de prim-ajutor calificat SMURD din cadrul ISU Sibiu a intervenit pentru acordarea asistenţei medicale unui bărbat, parapantist, căzut în zona Căldarea Mieilor, Bâlea Lac. În scopul eficientizării intervenţiei a fost solicitat în sprijin un echipaj SMURD Argeş, iar echipajul SMURD Sibiu a preluat bărbatul de aproximativ 33 de ani, într-un punct de întrunire, conştient, cu traumatism de coloană, pentru transportul la UPU Sibiu', a precizat Alina Voina. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel